Loading color scheme

Belépési nyilatkozat

 

Kedves Leendő Tagtársunk!

Örülünk, hogy a Szenior Tenisz Szövetség több ezer fős táborához kívánsz csatlakozni. Mivel a tagfelvétel menete 2021. április 1-én megváltozott, kérjük, olvasd el figyelmesen az alábbi információkat.

1. Mivel a versenyrendszerünk 30 éves kortól indul, ezért a Szenior Tenisz Szövetséghez az 1991. december 31. előtt születettek csatlakozhatnak. A tagfelvétel kizárólag online módon történik, az e-mail-ben, online regisztráció nélkül elküldött jelentkezéseket nem áll módunkban elfogadni.  Kérjük, a belépési nyilatkozat kitöltésekor a megjelölt formátumban add meg az adatokat, és mielőtt elküldenéd, ellenőrizd az adatok helyességét.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy amennyiben a versenyengedély kiváltásához szükséges adatokra, így különösen az életkorra vonatkozóan az engedélykérő valótlan tartalmú nyilatkozatot tesz, és az ennek alapján kiállított engedélyt felhasználja, úgy a Büntető Törvényköny (2012. évi C. törvény) 345. §-a szerinti Hamis magánokirat felhasználásának vétségét követi el, amely a törvény szerint egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.

Kérjük, NE regisztrálj többször! Ha kétséged van az elküldött regisztrációval kapcsolatban, vagy esetleg tévesen adtál meg egy adatot, kérjük, jelezd felénk a seniortennishungary@gmail.com e-mail címen vagy a 06 20 268-3005 telefonszámon.

2021. április 1-től lehetőség van maximum 5 évre előre kiváltani a versenyengedélyt. Ebben az esetben a tagsági díjat előre kell kifizetni, és a versenyengedély a kiválasztott periódus végéig lesz érvényes. Az 5 évre kiváltott versenyengedélyek esetében az 1000 Ft-os kártyadíjat a Szenior Tenisz Szövetség állja.

 

2. Az online regisztráció elvégzése után lehetőleg a regisztrációkor megadott e-mail címről küldd el a seniortennishungary@gmail.com címre

- a születési adataidat (hely és időpont),

- egy akár telefonnal készített, de jó minőségű, azonosításra alkalmas portré fényképet és

- a tagdíj és a kártyadíj befizetéséről szóló visszaigazolást (lehet képernyőfotó is). A tagdíj éves mértéke 2000 Ft, a plasztik versenyengedély díja 1000 Ft (2 éves tagdíj esetén 2x2000Ft + 1x1000Ft = 5000Ft, stb.). (A két összeget természetesen egyben is be lehet fizetni.) A plasztik kártya a versenyengedély része, ennek díját minden esetben ki kell fizetni.

A befizetés átutalással történik a Szenior Tenisz Szövetség bankszámlaszámára: 11713177-21454002-00000000. Utaláskor a közlemény rovatban kérjük, tüntesd fel a neved és a születési dátumod (év, hónap, nap), hogy be tudjuk azonosítani a befizetésed.

FONTOS!

- A befizetett tagdíjat és kártyadíjat nem áll módunkban visszafizetni.

- Amennyiben a neved vagy születési adataidat hibásan adtad meg, és a plasztik versenyengedélyen emiatt tévesen szerepelnek, csak abban az esetben gyártatjuk le a javított kártyát, ha ennek az 1000 Ft-os díját ismét kifizeted. Ugyanez vonatkozik az elvesztett kártyákra is.

- Ha úgy érzed, hogy a tagdíjon felül is szeretnéd a Szenior Tenisz Szövetség munkáját támogatni, akkor támogatásod ugyanerre a bankszámlaszámra utalhatod, de a megjegyzés rovatba a "támogatás" szót és az adataid kérjük beírni. A támogatóink nevét minden évben feltüntetjük a Szenior Tenisz Szövetség évkönyvében.

- A beérkező e-mailekről, vagy az online regisztráció sikerességéről nem áll módunkban visszaigazolást küldeni!

 

3. Miután megkaptuk az e-mailt a kért adatokkal, lehetőségeink szerint, a beérkező igények mennyiségétől függően 1-3 napon belül kiállítjuk és e-mailben elküldjük a versenyengedélyről szóló, sorszámmal ellátott igazolásod PDF formátumban, amellyel már a törvényi előírásoknak megfelelően játszhatsz. Kérjük minden esetben ellenőrizd az igazoláson szereplő adatokat, és amennyiben hibát találsz, a lehető legrövidebb időn belül, e-mail-ben jelezd felénk! 

Ezután kb. 2-3 hét múlva postán megküldjük a plasztik versenyengedélyed a regisztrációkor megadott értesítési címre. Kérjük, a regisztrációkor a lehető legpontosabban add meg az értesítési címed, és lehetőleg a neved legyen kiírva a postaládára, hogy elkerülhessük a ki nem kézbesített kártyákkal járó problémákat.

 

Az online belépési nyilatkozatot kitöltéséhez kattints ide!

 

Reméljük, hogy minden kérdésedre választ kaptál, de amennyiben további információra lenne szükséged, nyugodtan keress minket a seniortennishungary@gmail.com címen, vagy a 06 20 268-3005 telefonszámon.