Loading color scheme

Versenyengedély meghosszabbítása

 

Kedves Versenyzőtársunk!

 

Közeledik az év vége és szeretnénk elkerülni, hogy a megnövekedett számban beérkezőmeghosszabbítási igények miatt  sokáig kelljen várnod, ezért már most elérhetővé vált honlapunkon a versenyengedélyek meghosszabbításának lehetősége.

Ehhez nem kell mást tenned, mint a lenti linkre kattintva kitölteni a formanyomtatványt, majd a seniortennishungary@gmail.com e-mail címre elküldeni:
- a neved
- születési adataidat (hely, időpont)
- a kiválasztott tagdíj és a kártyadíj befizetéséről szóló visszaigazolást (képernyőfotót).

A befizetés átutalással történik a Szenior Tenisz Szövetség bankszámlájára:

11713177-21454002-00000000. Utaláskor a közleményrovatba tüntesd fel a neved és a versenyengedélyed sorszámát.

 

FONTOS!
- A befizetett tagdíjat és kártyadíjat nem áll módunkban visszafizetni.
- Ha úgy érzed, hogy a tagdíjon felül is szeretnéd a Szenior Tenisz Szövetség munkáját támogatni, akkor támogatásod ugyanerre a bankszámlaszámra utalhatod, de a megjegyzés rovatba a "támogatás" szót és az adataid kérjük beírni. A támogatóink nevét minden évben feltüntetjük a Szenior Tenisz Szövetség évkönyvében.
- Az online hosszabbítás sikerességéről nem áll módunkban visszaigazolást küldeni, a beérkező e-mailekre küldünk egy válasz e-mailt! Mivel a kártyád jelenleg is érvényes, nem állítunk ki PDF alapú igazolást, hanem az új kártyát fogjuk postára adni a formanyomtatványon szereplő címre.

A versenyengedélyed meghosszabbításához kattints ide!

Reméljük, hogy minden kérdésedre választ kaptál, de amennyiben további információra lenne szükséged, nyugodtan keress minket a seniortennishungary@gmail.com címen, vagy a 06 20 268-3005 telefonszámon.