Loading color scheme

ITF Szenior Világbajnokság információk, tudnivalók

 

Kedves Sporttársak!

 

Az ITF világbajnokság a szenior teniszversenyek fénypontja, amelyet 3 különálló (Young Seniors 35-40-45, Seniors 50-55-60, Super Seniors 65-70-75-80-85) csoportosításban rendeznek meg.

A Covid járvány miatt idén a Seniors kategória megrendezésére Umagban kerül sor, így könnyebben elérhetővé a magyar játékosok számára. Azért, hogy minél több játékosunknak legyen lehetősége egy ilyen volumenű szenior versenyen szerepelni, a lehető legrészletesebb tájékoztatással próbálunk támogatást nyújtani. A világbajnoksággal kapcsolatos információkat és érdekességeket önálló hírlevél-kampány formájában is megküldjük tagjainknak.  

A világbajnokság két részből áll: csapat világbajnokság és egyéni világbajnokság.

A csapat VB-n a nemzeti válogatottak indulhatnak, a válogatott keretet a válogatási kritériumoknak megfelelő játokosok közül a Szenior Tenisz Szövetség jelöli ki, és az MTSZ, mint az ITF tagszervezete nevezi a csapatot a VB-re.

Az egyéni VB-re bárki nevezhet önállóan, aki rendelkezik ITF IPIN kóddal. AZ IPIN kód kiváltása 2020-tól ingyenes, csak akkor kell érte fizetni, ha valaki ténylegesen elindul egy nemzetközi versenyen. Versenyenként (évente 8 versenyig, utána ingyenes) 5 Euro IPIN díjat kell fizetni. 

IPIN kód kiváltásához kattints ide!

A Covid korlátozások miatt egyenlőre csak a Seniors csapat VB versenykiírását tették közzé, az egyéni VB versenykiírása a március 22-i héten lesz elérhető.   

 

 

         pdf100x100                             pdf100x100

  • Csapat VB versenykiírás                     Válogatott keret és
  • Umag 50-55-60 (Seniors)                 válogatási kritériumok