Loading color scheme

Belépési nyilatkozat

 

Kedves Leendő Tagtársunk!

Örülünk, hogy a Szenior Tenisz Szövetség több ezer fős táborához kívánsz csatlakozni. Ehhez az alábbiakban megtalálsz minden szükséges információt.

Kétféle tagi státusz közül választhatsz:

Rendes tagjaink széles körű kedvezményekben részesülnek (pl. nevezési díj kedvezményt kapnak az általunk rendezett nemzetközi versenyeken, stb.), továbbá a Szenior Tenisz Szövetség Közgyűlésén szavazati joggal rendelkeznek. 

Rendes tagjaink számára az éves tagdíj összege csupán 2.000,- Ft. A plasztik versenyengedély elkészítésének díja 1.000,- Ft (pótlás esetén is).

VAGY 

Pártoló tagjaink a rendes tagokat megillető kedvezményeken felül további kedvezményekben részesülnek (pl. megkapják az évkönyvet), javaslatokat és észrevételeket tehetnek a Szenior Tenisz Szövetség működésével kapcsolatban, tanácskozási joggal részt vehetnek a Szenior Tenisz Szövetség valamennyi szervének ülésén, a szervezet rendezvényein, de vezető tisztségviselővé nem választhatók.

A pártoló tagi díj nem lehet kevesebb, mint a rendes tagok éves tagdíjának tízszerese, azaz minimum 20.000,- Ft. Pártoló tagjaink is kapnak automatikusan versenyengedélyt.    

  

A csatlakozásnak két formája közül választhatsz:

 

1./ Online módon kitöltheted a belépési nyilatkozatot.  

Online belépési nyilatkozat kitöltéséhez kattintson ide

A belépési nyilatkozat elküldésének másnapján e-mailben küldeni fogunk egy word dokumentumot, amit kitöltve, egy jó minőségű, igazolványkép szerű fénykép kíséretében kérünk elküldeni az info@szeniortenisz.hu címre. Ezt követően hamarosan megkapod a pdf formátumú, sorszámmal ellátott igazolást, amellyel már a tövényi előírásoknak megfelelően játszhatsz. Kérjük minden esetben ellenőrizd az igazoláson szereplő adatokat, és amennyiben hibát találsz, a lehető legrövidebb időn belül jelezd felénk! Ezután leghamarabb 10 nappal később postán megküldjük a plasztik versenyengedélyed. 

VAGY 

2./ Letöltheted az alábbi belépési nyilatkozatot, és kitöltve postán elküldöd a 1131 Bp. Babér u. 17/a. címre, vagy e-mailben az info@szeniortenisz.hu címre. Mindkét esetben kérjük, hogy csatolj egy jó minőségű, igazolványkép szerű fényképet a nyilatkozathoz. A postán küldött nyilatkozatok feldolgozása több időt vesz igénybe.

pdf100x100                    

Belépési nyilatkozat

Alapszabályunkat és egyéb szabályzatainkat a Szövetség/Dokumentumok/Szabályzatok menüpont alatt találod. 

Ha átutalással fizeted a tagdíjat, akkor a következő számlaszámunkra kérjük teljesíteni: 11713177 – 21454002 – 00000000 (OTP Bank) 

A megjegyzés rovatba a neved és a visszaigazoláson található "SZ-" kezdetű azonosító számod kérjük beírni. 

Ha úgy érzed, hogy a tagdíjon felül is szeretnéd a Szenior Tenisz Szövetség munkáját támogatni, akkor ugyanerre a bankszámlaszámra utalhatsz, de a megjegyzés rovatba a "támogatás" szót és az "SZ-" kezdetű azonosító számod kérjük beírni.

Reméljük, hogy minden kérdésedre választ kaptál, de amennyiben további információra lenne szükséged, nyugodtan keress minket az info@szeniortenisz.hu címen, vagy a 06 20 444-5400 telefonszámon.

Tagdíj befizetésed, illetve támogatásod előre is köszönjük.