Loading color scheme

Belépési nyilatkozat

 

Kedves Leendő Tagtársunk!

Örülünk, hogy a Szabadidős és Szenior Tenisz Szövetség több ezer fős táborához kívánsz csatlakozni, kérjük, olvasd el figyelmesen az alábbi információkat.

1. A tagfelvétel kizárólag online módon történik, az e-mail-ben, online regisztráció nélkül elküldött jelentkezéseket nem áll módunkban elfogadni.  Kérjük, a belépési nyilatkozat kitöltésekor a megjelölt formátumban add meg az adatokat, és mielőtt elküldenéd, ellenőrizd az adatok helyességét.

Kérjük, NE regisztrálj többször! Ha kétséged van az elküldött regisztrációval kapcsolatban, vagy esetleg tévesen adtál meg egy adatot, kérjük, jelezd felénk a seniortennishungary@gmail.com e-mail címen vagy a 06 20 268-3005 telefonszámon.

 

2. Az online regisztráció elvégzése után lehetőleg a regisztrációkor megadott e-mail címről küldd el a seniortennishungary@gmail.com címre

- a születési adataidat (hely és időpont),

- egy akár telefonnal készített, de jó minőségű, azonosításra alkalmas portré fényképet.

 

3. Az online regisztrációt követően utald ás a kiválasztott kártyatípusnak megfelelő összeget. 

A befizetés átutalással történik a Szenior Tenisz Szövetség bankszámlaszámára: 11713177-21454002-00000000.

Utaláskor a közlemény rovatban kérjük, tüntesd fel a neved és a születési dátumod (év, hónap, nap), hogy be tudjuk azonosítani a befizetésed.

A tagdíj beérkezését követően e-mailben visszaigazoljuk a befizetést. Ha számlára lenne szükséged, kérlek e-mailben jelezd.

FONTOS!

- A befizetett tagdíjat és kártyadíjat nem áll módunkban visszafizetni.

- Amennyiben a neved vagy születési adataidat hibásan adtad meg, és a plasztik tagsági kártyán emiatt tévesen szerepelnek, csak abban az esetben gyártatjuk le a javított kártyát, ha ennek az 1000 Ft-os díját ismét kifizeted. Ugyanez vonatkozik az elvesztett kártyákra is.

- Ha úgy érzed, hogy a tagdíjon felül is szeretnéd a Szenior Tenisz Szövetség munkáját támogatni, akkor támogatásod ugyanerre a bankszámlaszámra utalhatod, de a megjegyzés rovatba a "támogatás" szót és az adataid kérjük beírni. A támogatóink nevét minden évben feltüntetjük a Szenior Tenisz Szövetség évkönyvében.

 

4. Miután megkaptuk a befizetést, lehetőségeink szerint, a beérkező igények mennyiségétől függően 1-3 napon belül közzétesszük a tagi státuszt honlapunkon a tagsági kártyák érvényessége menüpont alatt.

Ha plasztik tagsági kártyát választottál, kb. 2-3 hét múlva postán megküldjük a regisztrációkor megadott értesítési címre. Kérjük, a regisztrációkor a lehető legpontosabban add meg az értesítési címed, és lehetőleg a neved legyen kiírva a postaládára, hogy elkerülhessük a ki nem kézbesített kártyákkal járó problémákat.

 

Az online belépési nyilatkozatot kitöltéséhez kattints ide!

 

Reméljük, hogy minden kérdésedre választ kaptál, de amennyiben további információra lenne szükséged, nyugodtan keress minket a seniortennishungary@gmail.com címen, vagy a 06 20 268-3005 telefonszámon.