Loading color scheme

 STS logo

A SmarTenniScoring (STS) eredményjelző rendszer működése

Az STS rendszer egy tenisz eredményjelző integrált labdasebesség mérővel.

Az STS egyidejű mérkőzésállás és szervasebesség kijelzésre lett tervezve, de használható csak és kizárólag labdasebesség mérésére és kijelzésére is. A rendszerhez tartozó különböző kijelzők, beviteli eszközök és labdasebesség szenzorok tetszőleges összeállításával az STS széleskörű felhasználói igényekre ad megoldást. 

Eredményállás és labdasebesség kijelzés

Az eredményállás és labdasebesség kijelzésére alapvetően a különböző méretű STS színes LED kijelzők szolgálnak. Egy kijelző található közvetlenül a pálya mellett, egy központi kijelzőn pedig az összes pálya eredménye megjelenítésre kerül a versenyirodán.

STS2        STS1    

Labdasebesség szenzorok

A labdasebesség szenzorok az egyeslécekbe vannak beépítve. Pátoshjáték esetén az egyesléceket kérjük a hálótartó oszlopok belső feléhez támasztani. Az egyeslécek oldalai meg vannak jelölve A1-B2, illetve A2-B1 jelölésekkel.

A kijelzőhöz közelebbi egyesléc az A1-B2 jelölést kell viselje. Az egyesléceket úgy kell behyleszni, hogy a háromszögprofilok csúcsai egymás felé mutassanak.    

STS5 

Eredmény beviteli eszközök

Az eredmény bevitele történhet távvezérlővel vagy a játékosok által használt csuklógombbal, "aki nyeri a pontot, az nyomja a gombot" alapon, illetve a rendszerhez kapcsolható okostelefonnal is. Az STS rendszer lehetővé teszi statisztikák készítését a mérkőzésről és a labdasebesség mérésekről. Ezen lehetőség kihasználhatóságához különböző gombnyomás kombinációk állnak rendelkezésre.

STS12          STS10          STS11